Cautare

1971 de rezultate pentru "divortul avocatei martis biatrice si iulian ionescu sa terminat" (2.95 secunde)
UE face inventarul si pentru ca socotelile nu ies le reaminteste oficialilor romani ca fiecare banut primit trebuie justificat.
Dragostea dispare foarte usor cand partenerul tau de viata ajunge sa fie doar un coleg de apartament Se spune ca barbatii insala pentru ca sunt barbati, dar cand o femeie face acest lucru exista motive intemeiate.
Marina Almasan si Victor Socaciu au reaprins razboiul care parea sa se fi terminat odata cu divortul cu scandal si procesul care a tinut prima pagina a ziarelor.
Divortul dintre Madalina Miu si Tzanca Uraganu nu s-a terminat inca, si nici acuzatiile grave. Sotia din acte a manelistului a facut marturisiri socante.
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Startul curselor competitive a fost recordul acestei ediții care a durat 20 de minute datorita numarului mare de participanti, carora le multumim si pe care ii asteptam si la urmatoarele editii.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Ministrul mediului, Nicolae Nemirschi, a declarat sambata intr-o conferinta de presa sustinuta la Craiova, ca peste 350 de dosare depuse de primarii din tara, prin care se solicitau fonduri europene pentru amenajarea si infiintarea de parcuri sau spatii verzi, au fost gasite intre „chichineta si WC-ul de la etajul intai al ministerului“.
"Pedelistii cara cu masina dosare din ministere" Dupa alegerile locale, in PDL va izbucni "marea rafuiala" pentru conducerea partidului, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca Emil Boc "e terminat", Vasile Blaga e "cel mai influent om din PDL" iar Elena Udrea "nu mai are nici resurse financiare, nici politice".
Lucrarile la pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminate la primavara Pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminat la primavara, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vineri, cu prilejul primei sale vizite de lucru efectuata la acest obiectiv.
Trofeo Jesolo - Andreea Munteanu, victorioasa la barna si locul 3 la sol Sportiva romana Andreea Munteanu, la primul sau an de seniorat, a castigat finala de la barna si a ocupat locul al treilea la sol, duminica, in cadrul concursului de gimnastica artistica "Trofeo Citta di Jesolo", de la Treviso (Italia), ajuns la ediția a saptea.
Astra, Steaua, Dinamo, Pandurii si Viitorul sunt vazute drept echipele cu cele mai mari sanse de a castiga campionatul, fara ca una dintre ele sa fie favorita clara.
Tricolorii au remizat cu Franta, scor 0-0, in ultimul meci si a terminat grupa C pe primul loc, cu 7 puncte.
Norbert Egger in Salzburg si in prezent este folosita cu succes in peste 40 de tari din intreaga lume. Metoda Hypoxi are un efect unic in special in cazul femeilor, dar si al barbatilor, in zonele cu probleme:
Pagubele produse de inundatii, care inca nu s-au terminat, vor fi imense; iar consecintele lor extrem de dure si dureroase. ... Sint atitia oameni care si-au pierdut agoniseala, atit de putina, de o viata.
Pagubele produse de inundatii, care inca nu s-au terminat, vor fi imense; iar consecintele lor extrem de dure si dureroase. ... Sint atitia oameni care si-au pierdut agoniseala, atit de putina, de o viata.
Grupurile parlamentare ale USL (senatorii si deputatii PSD, PNL si PC) au adoptat cu larga majoritate de voturi decizia de a intra in greva parlamentara. Au existat doar doua abtineri, doi deputati PSD, care au solicitat sa se aplice situatia extrema, a demisiilor din Parlament.
In numele PD, deputatul Iulian Birsan a sustinut ca in luare unei decizii atit de importante nu trebuie sa se puna prea multa baza pe sprijinul conservatorilor.
Iulian Iancu, presedintele Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor, a declarat pentru Antena 3 ca intretinerea se va scumpi in acest an cu 300%. ... "Obligatia de a functiona masiv pe carbune i-a determinat pe producatori sa-si consume stocurile", a mai spus acesta.
google-analytics.com